Powerbike Motorosbolt

1126 Budapest, Kiss János alt. u. 46. | Tel.: +36 1 3569 683

Hírek / A Bangkok International Motor Show immáron 45. alkalommal idén 12 új motorkerékpár-modellt mutat be.

 

A Bangkok International Motor Show immáron 45. alkalommal idén 12 új motorkerékpár-modellt mutat be.

 

A 45. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon 12 új motorkerékpár-modellt mutatunk be, amelyek érdekes új lehetőségeknek számítanak, a 125 köbcentiméteres minibicikliktől az 1000 köbcentinél nagyobb kapacitású nagy kerékpárokig. Találjuk ki, melyiket részesíti előnyben.

A Harley-Davidson valaha gyártott legerősebb, leggyorsabb és legfürgébb zsákolója a CVO™ Road GlideTM ST. Mély szóló ülésével és 6 hüvelykes emelőrúdjával moto-stílusú kormánnyal kombinálva olyan jellegzetes kollekciót kínál, amely megfelel a versenyzők igényeinek. Ez lehetővé teszi a versenyző számára, hogy hűvös, nyugati part ihletésű módon helyezkedjen el.

A Skyline™ OS információs és szórakoztató rendszer, valamint a teljesen újratervezett analóg kijelző és vezérlőkapcsolók csak kettő a CVO Road Glide ST motorkerékpár továbbfejlesztett funkciói közül. Élénk érintőképernyővel rendelkezik, amely izgalmasabbá teszi az utazást, és egy 500 wattos RMS erősítő hajtja a 6,5 ​​hüvelykes, nagy teljesítményű, prémium hangrendszert a Rockford Fosgate Stage II-től, amely kizárólag a Harley-Davidson számára készült.


A Harley-Davidson Grand American Touring családjának egyedi újratervezésével 2023-ban bemutatták a CVOTM Street Glide™ és CVO Road Glide motorkerékpárokat. A Skyline OS információs és szórakoztató rendszerrel és egy 1977 köbcentis Milwaukee-Eight™ VVT 121 motorral szerelték fel őket. . E két motorkerékpár-modellben 2024-ig ezeket a kiemelkedő tulajdonságokat, valamint a szemet gyönyörködtető színválasztékokat még tovább javították.

 

A MEGURO márka 1924 óta jól ismert nagy hengerűrtartalmáról, kiváló teljesítményéről és minőségéről. Akkoriban a japán versenyzők nagyra tartották. Több mint egy évszázad után a MEGURO S1 továbbviszi a Kawasaki márka örökségét és megbízhatóságát. A MEGURO S1 több mint 100 éve örökli a Kawasaki márka örökségét és megbízhatóságát. Ez a háború előtti „MEGURO Single” őse, valamint az 1964-ben piacra dobott Kawasaki 250 Meguro SG helyettesítője. Ezen túlmenően ez közvetlenül kapcsolódik az olyan nagy kerékpárok közötti kapcsolathoz, mint a „Meguro K3” és a „W800”, amelyek üzemanyagtartálya króm és fekete festék kombinációjával kiemeli a Meguro egyediségét. Ezenkívül a pazar és feltűnő S1 emblémát is tartalmazza, amely a tervek szerint az idei év harmadik negyedévében jelenik meg.


A Kawasaki W23 0 egy vintage modell, amely továbbviszi a W sorozat örökségét. Léghűtéses, egyhengeres SOHC 4 ütemű motorral van felszerelve, amely egy ortodox kettős vázra van feszítve. A könnycsepp alakú üzemanyagtartály, a küllős kerekek, az acél sárvédők, az egyetlen kerek fényszóró és a kettős sebességmérő tárcsa együttesen megragadja a Kawasaki motorkerékpárok időtlen vonzerejét. A könnyű motor, amely a '650-W1' 1966-os piacra dobásával alapított „W” márka örökségét viszi tovább, könnyed működést biztosít. Ezenkívül az autóban nagy, négyzet alakú hátsó lámpák találhatók, amelyek kontrasztot alkotnak a hagyományos kerek irányjelzőkkel, könnycsepp alakú tank, két sebességmérő tárcsa, drótküllős felnik és különféle helyzetekben használható gumiabroncsok. Az idei harmadik negyedévben várható a megjelenés.


A 2024-es Kawasaki KLX230 SE bemutatja az új KLX230 sorozatot, amely továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik a nagyobb teljesítmény és kényelem érdekében. Magát egy 4 ütemű, léghűtéses, üzemanyag-befecskendezéses, 233 köbcentis motor alkotja, amelyet úgy hangoltak, hogy javítsa az alacsony és középkategóriás reakciót, és javítsa a terepjáró teljesítményt. A jelentős frissítések azonban az alvázat érintik, az újratervezett hátsó segédkeret nagyobb kerékutat és vastagabb uretán ülést tesz lehetővé, miközben megtartja a hasmagasságot. Az ülésmagasság csökkentésével a talaj könnyű elérése jelentősen javítja a közúti és a nyomvonal kényelmét, valamint a terepen való vezetési potenciált. A nagyobb kerékút különösen hasznos a terepen való közlekedéshez és az egyenetlen terepen történő ütések tompításához. Az összes modellben megtalálható továbbfejlesztett sokoldalú ABS-nek köszönhetően a motorosok terepen szelektíven kikapcsolhatják az első és a hátsó ABS-t. Nem számít, merre vezet a következő pálya, az újonnan tervezett KLX230 még több képességű lovastárs az olyan funkcióknak köszönhetően, mint az okostelefon-csatlakozás. Az idei év harmadik negyedévében lesz elérhető.

 

Az új Honda DAX 1978 Special Edition egy időtlen klasszikus, amely egy legendás egyedi modellt tartalmaz a „DAX to 1978 The Time Traveler” jellegzetes formatervezési koncepciójával. Ez a minibike olyan hűvösséget kínál, amely túlszárnyalja az időt, tükrözve 1978 időtlen hangulatát. T-Bone váza vintage grafikai mintákkal, Soft emblémával megemelve a csúcsminőségű megjelenés érdekében. Tartalmaz egy krómozott első sárvédőt Dax rozsdamentes hátsó fogasléccel és egy limitált kiadású KITACO fényvisszaverő lámpatartó készletet.

Honda Monkey Star Wars Limited Edition, itt az ideje egy új legendának. Merje kiválasztani az utat a 'Válasszon oldalát' erő útján a sötét oldali és a világos oldali kiadás között, a galaxis mindkét oldalán mindössze 150 egység található! Te melyik oldalon vagy? Bemutatjuk a „Honda Monkey Star Wars Limited Edition: Light Side”-t, ez egy jelentős partnerség a The Walt Disney Thailanddal. Az üzemanyagtartályt feltűnő fehér és kék grafikai dizájn díszíti, amely szürke szénszálba van burkolva, űrhajó témával. A Star Wars embléma tovább hangsúlyozza a jármű egyedülálló erejét. A sötétben világító Monkey matrica és a Light Side X-Wing matricája mellett kék szénszálba csomagolt oldalburkolatok is találhatók, ami szépséget és dimenziót kölcsönöz. Szürke légszűrő burkolattal is rendelkezik, amelyen az R2-D2 karakter jól látható, harmonikus színvilágot adva neki.

A Royal Enfield Sherpa 450 vízhűtéses motorrendszer és a technológiai jellemzők tömkelege emeli a kalandos utazási élményt a VADANÚJ Royal Enfield Himalayan legújabb modelljén. Garantálja, hogy a merész motoros élvezni fogja az út minden kanyarulatát. Ez a Royal Enfield legkönnyebb és legkifinomultabb járműve. A Sherpa 450 vízhűtéses motorrendszer, amely elsőként a Royal Enfield, hajtja a járművet. Ezen túlmenően ez az első alkalom, hogy elektromos fojtószeleppel rendelkezünk, amely négy különböző üzemmódba állítható, így ideális erőt és nyomatékot biztosítunk nehéz terepen. Ezenkívül ez az első partnerség a Google Térképpel, amely Tripper-Dash-t kínál átfogó térképes navigációval. Úgy tervezték, hogy robusztus, hosszú élettartamú, alkalmazkodóképes és minden terepen kompetens legyen.

 

A BMW R1300GS kiváló választás mindazok számára, akik stílusosan utaznak és távoli területeket szeretnének felfedezni, mert meglepően könnyű és sokoldalú. Szórakozást is ígér bármilyen környezetben. A rengeteg elektronikus eszközzel felszerelve, hogy optimalizálja a lovaglás élményét, minden kalandra készen áll. Hacsak nem keres izgalmakat utazás közben, a hajtáslánc-rendszer boxermotorja nem hagy cserben. Minden körülmények között garantálja a kényelmet. A jelentős nyomatéknövekedés ekkor megdöbbenti Önt. Mindig biztonságban érezheti magát, mert a ShiftCam technológia zökkenőmentes működést és menettulajdonságokat garantál még burkolatlan terepen is.

A mindenféle utakra tervezett Triumph Daytona 660 a teljesítmény, a mozgékonyság és az igazi izgalom ideális kombinációja. A kellemes közúti vezetéshez finomhangolt optimális komponensei, valamint a motorosba vetett bizalmat keltő különleges vezetési pozícióval kombinálva természetes sportos kezelhetőséget eredményeznek. A háromhengeres motor maximális teljesítménye 95 lóerő 11 250-es fordulatszámon, forgatónyomatéka pedig 69 Nm, a nyomaték 3125-től maximum 12650-es fordulatszámig érhető el.

 

A Triumph Rocket 3 Strom a tökéletes Roadstert hozza létre szilárd kiállással és kifogástalan stílussal azáltal, hogy fokozza az agresszivitást és a teljesítményt, amely készen áll a rekordok megdöntésére. A világ legnagyobb motorkerékpár-motorjának erőteljes teljesítményét már gyárilag magában foglalja. Az optimális vezetési élmény az új Rocket 3 extrém agresszivitásának, kiváló teljesítményének és kiváló vezetési képességének ötvözésével jön létre.

 

Az új Suzuki GSX-8R izgalmas sportos megjelenést mutat, amely mind a teljesítménnyel, mind a vezetési élvezettel kiemelkedik. Könnyen irányítható, mozgékony, és minden életstílusra reagál, legyen szó városi lovaglásról vagy rövid hétvégi kirándulásokról. A GSX-8R bármilyen korú és tapasztalattal rendelkező vásárlót megszólít, egy szuperbike-stílusú, elegáns, sportos dizájnnal érkezik. Kényelmes vezetést, könnyű irányíthatóságot, sportos teljesítményt és szórakozást biztosít. Ennek lényege a Suzuki vadonatúj 776 cm3-es DOHC Parallel Twin motorja, amelyet kifejezetten a motorkerékpárhoz építettek. Minden alkatrész elképesztő élményt nyújt azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a sportos, könnyen kezelhető és biztonságos kialakítást, miközben nagyobb teljesítményre vágynak, mint a normál 650 cm3-es kerékpár. A motoros arra koncentrálhat, hogy vezetés közben jól érezze magát, teljes potenciálját kihasználja, és minden utazást megízleljen, mert a váz és a motor jól reagál, anélkül, hogy túlzottan erőlködne. A GSX-8R sportos stílusa továbbviszi a Suzuki örökségét; kiegyensúlyozott, karcsú, kiegyensúlyozott és minden útra felkészült.

Az új Suzuki GSX-8R izgalmas sportos megjelenést mutat, amely mind a teljesítménnyel, mind a vezetési élvezettel kiemelkedik. Könnyen irányítható, mozgékony, és minden életstílusra reagál, legyen szó városi lovaglásról vagy rövid hétvégi kirándulásokról. A GSX-8R bármilyen korú és tapasztalattal rendelkező vásárlót megszólít, egy szuperbike-stílusú, elegáns, sportos dizájnnal érkezik. Kényelmes vezetést, könnyű irányíthatóságot, sportos teljesítményt és szórakozást biztosít. Ennek lényege a Suzuki vadonatúj 776 cm3-es DOHC Parallel Twin motorja, amelyet kifejezetten a motorkerékpárhoz építettek. Minden alkatrész elképesztő élményt nyújt azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a sportos, könnyen kezelhető és biztonságos kialakítást, miközben nagyobb teljesítményre vágynak, mint a normál 650 cm3-es kerékpár. A motoros arra koncentrálhat, hogy vezetés közben jól érezze magát, teljes potenciálját kihasználja, és minden utazást megízleljen, mert a váz és a motor jól reagál, anélkül, hogy túlzottan erőlködne. A GSX-8R sportos stílusa továbbviszi a Suzuki örökségét; kiegyensúlyozott, karcsú, kiegyensúlyozott és minden útra felkészült.

A 125 köbcentis motorral felszerelt csúcskategóriás robogó a Suzuki Burgman Street. Elegáns és letisztult dizájnja mindenki figyelmét felkelti. Széleskörű jellemzői minden igényt kielégítenek, csúcstechnológiát biztosítva a kényelem, a biztonság és a magabiztosság, valamint a kivételes vezetési élmény érdekében. Tágas, 21,5 literes űrtartalma mellett tárolórekeszekkel rendelkezik az ülés alatt és elöl. A lábtámasz a Burgman 400 koncepciójához illeszkedik, garantálva az élvezetet minden utazás során – hossztól függetlenül – és a kényelmet az utazások során.

 

  kiemelt ajánlataink

Asesso protektoros térdmelegítő (classic,neopren)

Asesso protektoros térdmelegítő (classic,neopren)
18.990 Ft

Stylmartin Sunset Evo nyári motoros cipő

Stylmartin Sunset Evo nyári motoros cipő
54.900 Ft

Five Globe nyári motoros kesztyű protektorral

Five Globe nyári motoros kesztyű protektorral
19.900 Ft 15.900 Ft

Premier Jet Vintage U9BM nyitott motoros bukósisak

Premier Jet Vintage U9BM nyitott motoros bukósisak
84.900 Ft

Stylmartin Cruise retro motoros csizma (vízálló)

Stylmartin Cruise retro motoros csizma (vízálló)
72.900 Ft 49.900 Ft

Premier Cool PX9 BM nyitott bukósisak napszemüveggel

Premier Cool PX9 BM nyitott bukósisak napszemüveggel
52.990 Ft 39.900 Ft

Helmo Turbine nyitott bukósisak gyöngyház fehér

Helmo Turbine nyitott bukósisak gyöngyház fehér
55.900 Ft

Premier Jet Vintage EVO Star 8 BM nyitott motoros bukósisak

Premier Jet Vintage EVO Star 8 BM nyitott motoros bukósisak
79.900 Ft

Premier Jet Vintage Evo BOS BM nyitott bukósisak

Premier Jet Vintage Evo BOS BM nyitott bukósisak
104.900 Ft 79.900 Ft

Five Milano WP vízálló,téli motoros kesztyű

Five Milano WP vízálló,téli motoros kesztyű
28.900 Ft 19.990 Ft

Stylmartin Diablo motoros csizma

Stylmartin Diablo motoros csizma
74.900 Ft 44.900 Ft

Premier Jet Vintage EVO Star 9BM nyitott motoros bukósisak

Premier Jet Vintage EVO Star 9BM nyitott motoros bukósisak
89.900 Ft 75.900 Ft

Momo Fighter EVO nyitott bukósisak matt kék/ezüst

Momo Fighter EVO nyitott bukósisak matt kék/ezüst
78.990 Ft 69.990 Ft

CGM 801A EBI mattfekete e-bike, kerékpár, sí és snowboard bukósisak

CGM 801A EBI mattfekete e-bike, kerékpár, sí és snowboard bukósisak
37.900 Ft 29.900 Ft

Premier Jet Vintage CK Black nyitott motoros bukósisak

Premier Jet Vintage CK Black nyitott motoros bukósisak
79.900 Ft

T.J Marvin Way B14 vízálló hátizsák

T.J Marvin Way B14 vízálló hátizsák
25.900 Ft

Stylmartin Continental motoros bőrcsizma (antique red)

Stylmartin Continental  motoros bőrcsizma (antique red)
119.900 Ft

Stylmartin Jack café racer motoros cipő

Stylmartin Jack café racer motoros cipő
69.900 Ft

Premier Devil Carbon zárt bukósisak napszemüveggel

Premier Devil Carbon zárt bukósisak napszemüveggel
174.900 Ft 129.900 Ft

Premier Jet Vintage EVO Carbon nyitott bukósisak

Premier Jet Vintage EVO Carbon nyitott bukósisak
99.990 Ft

Momo Fighter Heritage matt kék sárga nyitott bukósisak

Momo Fighter Heritage matt kék sárga nyitott bukósisak
69.900 Ft 64.990 Ft

Premier Hyper carbon zárt bukósisak

Premier Hyper carbon zárt bukósisak
174.900 Ft 174.900 Ft

Premier Rocker OR19 BM nyitott bukósisak

Premier Rocker OR19 BM nyitott bukósisak
59.900 Ft 39.990 Ft

Premier Rocker U9BM nyitott bukósisak

Premier Rocker U9BM nyitott bukósisak
54.990 Ft 39.990 Ft